Evo koju knjigu je predsednik Srbije poklonio Putinu u Moskvi: Vučić originalnim poklonom iznenadio predsednika Rusije

Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre “tet-a-tet” susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom Putinom u Kremlju u Moskvi, a tom prilikom svom ruskom kolegi poklonio je knjigu “Moja prelepa Srbija”, ruskih autorki Tatjane Ribakove i Jelene Zelinske.

Srbija će čuvati vojnu neutralnost, očekujemo još veću podršku Rusije: Vučić posle sastanka u Kremlju najavio dolazak Putina u Srbiju.

Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre “tet-a-tet” susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije.

– Dragi gospodine predsedniče, poštovani prijatelju, hvala vam na pozivu i prilici da razgovaramo. Čast mi je da se sretnemo, a ovaj susret je posebno važan za ceo srpski narod – obratio mu se predsednik Srbije na ruskom jeziku.

Vučić je Putinu poklonio knjigu “Moja prelepa Srbija”, ruskih autorki Tatjane Ribakove i Jelene Zelinske-Foto: Tanjug/Rade Prelic
– Hvala Vam još jednom za sve što činite za Srbiju i ponovo Vas pozivam da posetite Beograd – poručio je Vučić i uručio simboličan poklon predsedniku Ruske Federacije.

(Telegraf.rs)

One comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

banner